Kongelfs Gästgifveri

Adress: Färjevägen 2 , 44231 Kungälv (visa karta)
Område: Göteborg

Vandrarhem | Prisvärd logi i dubbel-, enkel- eller familjerum vid foten av Bohus Fästning.
Vackert beläget i lugn och fin miljö, bara några hundra meter från Göteborgs norra gräns och med 1 km till Kungälvs Centrum. På anläggningen finns även en mysig citycamping intill Nordre Älvs strandkant och fyra stugor.

Under vintern 2017 omvandlades det f d vandrarhemmet till Kongelfs Gästgifveri. Nu har alla rum fått ett rejält ansiktslyft och nya sköna sängar. Våra gamla stora vandrarhemsrum ersatts med fina enkel och dubbelrum samt tre trivsamma familjerum.

Här erbjuds du ett kvalitativt boende med en magnifik utsikt mot Bohus Fästning och/eller Nordre Älv. Rummen håller hotellstandard med enda skillnaden att priset är något lägre pga att dusch och toalett finns i korridoren.

Obs! De bilder som syns här och på vår hemsida är från hur det såg ut INNAN omvandlingen.
Så småningom, i takt med att renoveringarna fortskrider, presenterar vi nya foton och en ny uppdaterad hemsida. Håll utkik, och om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl eller tfn 0303-18900.

Kontaktinformation

Jämför "Kongelfs Gästgifveri" med liknande boenden

Lisebergsbyn/Bed & Breakfast

Välkommen till Lisebergsbyns Bed & Breakfast, på anläggningen Lisebergsbyn i Göteborg. Rummen mäter 23 kvm och är utrustade med TV, dusch och WC, och de flesta dessutom egen altan med utemöbler. Gratis parkering finns i nära anslutning till boendet.

Lisebergsbyn/Stugor

Fräscha stugor med fullt utrustat kök, egen parkeringsplats, uteplats och frukostbuffé. Välj mellan fyr- eller fembäddsstuga, med eller utan wc/dusch. Anläggningen är öppen hela året och ligger 10 minuters med 5:ans spårvagn från city.

Lisebergsbyn/Vandrarhem

Välkommen till vandrarhemmen i Lisebergsbyn! Göteborgs centrum och Lisebergs nöjespark ligger knappt 10 minuter bort med spårvagnen. Föredrar du naturen finns Skatås och Delsjöns naturreservat runt hörnet med joggingspår, vandringsleder och sjöar.

KartaBoka med oss

  • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
  • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
  • Här finns en kudde för alla!
  • Inga bokningsavgifter

Boka med oss

  • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
  • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
  • Här finns en kudde för alla!
  • Inga bokningsavgifter