Vandrarhemmet Nattmössan i Kungsbacka, SVIF

Adress: 0300-775 38, Smörhålevägen 1, 434 42 Kungsbacka  visa karta
Område: Kungsbacka
Gästbetyg: 95% (21 av 22 rekommenderar) (9 recensioner)

Vandrarhem | Vandrarhemmet Nattmössan ligger ca 1km söder om Kungsbacka innerstad och 20 minuter söder om Göteborg. Runt om vandrarhemmet finns det mycket att se och uppleva - bara 10 minuter från Nattmössan ligger Tjolöholms slott och flera fina bad längst Hallandskusten.

Vandrarhemmet Nattmössan har 19 ljusa renoverade rum och varje rum är utrustat med dusch, WC, platt-TV, fritt Wifi och det finns ett mindre pentry med tillgång till kyl, frys och mikrovågsugn.

I priset ingår inte frukost men det kan man köpa till på Hotell Halland, där även receptionen finns. Runt vandrarhemmet är det en stor gratis parkering och i anslutning till vandrarhemmet ligger en bowlinghall, äventyrsgolf, shuffleboard.

På Vandrarhemmet Nattmössan finns två handikappanpassade rum och utanför finns gott om parkeringsplatser utan extra kostnad. På en del platser finns även möjlighet att ställa lite större bilar eller bilar med släp. I priserna ingår lakan (ej bäddning), handdukar och slutstädning. 


Betalning och hämtning av rumsnycklar sker på Hotell Halland, Storgatan 35, i Kungsbacka centrum, mitt emot järnvägsstationen.

Öppettider Hotell Halland:
Måndag - Lördag: 07.00-23.00
Söndag: 07:00-15:00

Med tåg från Kungsbacka station eller bil tar du dig in till Göteborg på bara 20 minuter. Där väntar Svenska Mässan, Scandinavium, Ullevi, Liseberg och andra sevärdheter.

På kvällarna kan du få dig något enkelt att äta i Bowlinghallens pub som ligger i samma byggnad och de har squashbanor, golfsimulator, bastu, shuffleboard mm och på 15 minuter kan du till fots ta dig till Kungsbacka Innerstad, Kungsmässan och Shoppingcentret Hede fashion outlet.

”Jag missade informationen om att jag skulle hämta nyckeln på ett annat ställe än Hotell Nattmössan, dvs på Hotell Halland. I och med att detta inte är normalt beteende tycker jag att det är viktigt att det är extra tydligt. Informationen ska framgå både före jag bokar men även i bekräftelsen kan det vara ännu tydlig...”

Rekommenderad av Förvirrad nattgäst
Sverige Sverige (mån 12 jun 2017)

”perfekt boende enkelt, trevligt, finns allt man behöver.¨ bra priser”

Rekommenderad av Anonym
Sverige Sverige (tis 16 maj 2017)

Gästbetyg 95%

(21 av 22 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 of 5
Bemötande och service 4,2 of 5
Vandrarhemsstandard 4,2 of 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 of 5
Städning 4,2 of 5
Prisvärt 4 of 5

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  City Cykeluthyrning Golfbana Handikappvänligt Husdjur tillåtna Internet Parkeringsplats Rökfria rum TV Busshållplats

Kontaktinformation

Jämför "Vandrarhemmet Nattmössan i Kungsbacka, SVIF" med liknande boenden

Slottsskogens vandrarhem & Hotell, SVIF Göteborg

Slottsskogens vandrarhem & Hotell står för centralt boende med standard utöver det vanliga. Vi erbjuder komfortabelt och prisvärt boende i såväl enkel- som tvåbäddsrum och flerbäddsrum. Du har tillgång till ett fullt utrustat gästkök, till sällskapsrum med TV.

Lisebergsbyn/Vandrarhem

Välkommen till vandrarhemmen i Lisebergsbyn! Göteborgs centrum och Lisebergs nöjespark ligger knappt 10 minuter bort med spårvagnen. Föredrar du naturen finns Skatås och Delsjöns naturreservat runt hörnet med joggingspår, vandringsleder och sjöar.

Lisebergsbyn/Stugor

Fräscha stugor med fullt utrustat kök, egen parkeringsplats, uteplats och frukostbuffé. Välj mellan fyr- eller fembäddsstuga, med eller utan wc/dusch. Anläggningen är öppen hela året och ligger 10 minuters med 5:ans spårvagn från city.

Karta

Attraktion
 • Liseberg 25 km
Arena eller träffpunkt
 • Ullevi 26 km
*Avstånd på karta är fågelvägen


Boka med oss

 • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
 • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
 • Här finns en kudde för alla!
 • Inga bokningsavgifter

Boka med oss

 • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
 • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
 • Här finns en kudde för alla!
 • Inga bokningsavgifter