Horrmundgårdens Vandrarhem och B&B i Sälen

Adress: 0280-250 95, Horrmundsgården, 78067 Sälen
(visa karta)
Område: Sälen
Gästbetyg: 96% (24 av 25 rekommenderar) (9 recensioner)

Vandrarhem | Horrmundgårdens Vandrarhem och B&B i Sälen, ligger mitt i skogen där du hör fåglarna och har du tur kan du även få se björn och älg. Vandrarhemmet har närhet till Sälens fjäll och skidbackar, Fulufjällen med fint fiske och vandringsleder. Till Sälen centrum har vi 16 km. Hos oss på Horrmundsgården vandrarhem och B&B i Sälen kan du välja att bo på vandrarhem eller Bed & Breakfast.

Horrmundsgårdens Vandrarhem och B&B i Sälen, består av 12 rum och 45 bäddar. Gemensamt kök, toaletter och duschar. Horrmundsgårdens vandrarhem och B&B är också lämpligt för grupper.
Det finns bastu, både inne och utanför i egentimmrad stuga, badtunna och mörka vinterkvällar eller ljumma sommarkvällar är det mysigt att sitta i Slogboden vid elden där vi också kan sätta på kaffepannan eller grilla god mat.
Frukost kan du beställa och där ingår alltid våfflor med egenplockade bär, blåbär och hjortron.

Vi har närhet till skidbackarna i Sälenfjällen och till Trysil är det endast 50 min med bil. Skoterlederna går alldeles utanför huset.
Vill du fiska har du enorma möjligheter antingen i älvarna eller i någon av alla tjärnar. Fjällvandring antingen över dagen eller fler dagar är ett måste under sommaren och vi hjälper till med karta eller skjuts till en plats och upplockning på annan. Sommartid har vi guidade turer på fjället och flugfiskekurser

Vi finnns här hela tiden och hjälper dig med kartor, fiskekort eller vad som behövs. Vi har två kanoter som ni kan hyra antingen att vi skjutsar er uppströms i älven och plockar upp er vid ett annat eller varför inte ta en tur i närliggande Horrmundsjön där det också finns badplats.

Vi lägger aldrig personer från olika familjer i samma rum. Barnen har eget lekrum och sommartid lekplats. Tv-rum och trådlöst internet. Sommatid har vi cafe med hembakt.

”Anita & Görgen took excellent care of us and we warmly recommend Horrmundsgården to anyone who is considering a visit to Sweden. The location is magnificent, the rooms are cosy and comfortable and there were quite a few unexpected yet pleasant surprises, such as the sauna, an invitation to the host's table, ... We...”

Rekommenderad av Ruben
Sverige Sverige (mån 26 jun 2017)

”Mkt bra frukost. Prisvärd rekommenderas ”

Rekommenderad av Anonym
Sverige Sverige (sön 11 jun 2017)

Gästbetyg 96%

(24 av 25 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 of 5

Faciliteter och service

 • Generella faciliteter
  Fiske Gemensamt kök Golfbana Husdjur tillåtna Internet Kanotuthyrning Parkeringsplats Rökfria rum Skidspår Tar kreditkort Tillgång till båt TV Vandringsled Frukost

Kontaktinformation

Jämför "Horrmundgårdens Vandrarhem och B&B i Sälen" med liknande boenden

Sälsäterns Fjällgård - Stugor i Sälen, Lindvallen SVIF

Sälsäterns Fjällgård ligger i Lindvallen, Sälen vid Sälfjällets skidanläggning. Det är 300 m till Gustavsbacken, Sälen Bike-park och Experium. Vi har välpreparerade längdspår på gångavstånd. Vintertid kan vi erbjuda halvpension och frukostservering. Sälsäterns Fjällgård har stugor i olika storlekar. Vi tillhör Blå Bandet och har en alkoholfri miljö som passar utmärkt för skolklasser, idrottsaktiva och barnfamiljer.

Sälsäterns Fjällgård - Vandrarhem Sälen, SVIF

Sälsäterns Fjällgård vandrarhem ligger i Lindvallen, Sälen vid Sälfjällets skidanläggning. Det är 300 m till Gustavsbacken, Sälen Bikepark, Experium och övriga liftsystem. Vandrarhemmet har välpreparerade längdspår på gångavstånd och naturen alldeles runt knuten. Sälsäterns Fjällgård vandrarhem tillhör Blå Bandet och har en alkoholfri miljö som passar utmärkt för träningsaktiva sällskap, skolklasser och barnfamiljer.

KartaBoka med oss

 • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
 • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
 • Här finns en kudde för alla!
 • Inga bokningsavgifter

Boka med oss

 • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
 • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
 • Här finns en kudde för alla!
 • Inga bokningsavgifter