Kvibergs Vandrarhem i Göteborg, SVIF

Adress: Lilla Regementvägen 35, 415 27 Göteborg  visa karta
Område: Göteborg

GPS-koordinater

Koordinater till GPS-enhet
Latitude: 57,7368
Longitude: 12,0296
ELLER
Latitude: 57° 44' 12"
Longitude: 12° 1' 47"

Nära

Attraktion
Avstånd
1. Liseberg
5 km
Arena eller träffpunkt
Avstånd
2. Ullevi
4 km

Vägbeskrivning till Kvibergs Vandrarhem i Göteborg, SVIF

Kollektivt
Från Centralstationen/ Nils Ericsson terminalen:
Ta spårvagnslinje 7 eller 11 (mot Bergsjön) från Drottningtorget.
Efter ca 9 minuter gå av hållplats Kviberg, gå över gatan på samma sida som ni kliver av och gå rakt fram ca 50 meter vid sidan av en grön byggnad. Ni hittar oss på andra sidan grinden i staketet vid en röd byggnad. Ni kommer nu in till stugbyn och checkar in i den röda tegelbyggnaden som ni hittar 100 meter längre fram.
Med taxi
Vi rekommenderar de större taxibolagen Taxi Kurir, Mini Taxi eller Taxi Göteborg. Ni ber att få åka till området Kviberg. Gatuadress Lilla Regementsvägen 35. Från centrum kostar taxin ca 200kr
beroende på bolag och trafik.
Med bil
Från Borås Rv40
Följ E20 riktning Stockholm. Tag av vid Munkebäcksmotet (avfart 76), och vänster i rondellen över motorvägen. Kör rakt fram i 1a rondellen och sen vänster i trafikljuskorsningen. Kör rakt fram i nästa rondell och in på området Kviberg. Rakt fram i nästa rondell med en kanon i mitten och rakt fram i rondellen efter. Ni svänger sedan höger i nästa korsning vid en restaurang och kör 100 meter. Nu är ni framme! Ni checkar in i den röda tegelbyggnaden med en altan på utsidan.
Från E20 Stockholm
Tag av vid Munkebäcksmotet (avfart 76), och höger direkt uppe på bron. Kör rakt fram i 1a rondellen och sen vänster i trafikljuskorsningen. Kör rakt fram i nästa rondell och in på området Kviberg. Rakt fram i nästa rondell med en kanon i mitten och rakt fram i rondellen efter. Ni svänger sedan höger i nästa korsning vid en restaurang och kör 100 meter. Nu är ni framme! Ni checkar in i den röda tegelbyggnaden med altan på utsidan.
Från Karlstad Rv45
Tag av höger Gamlestadstorget, åk parallellt med Rv45. Tag vänster vid Slakthusgatan (under motorvägen). Följ skylt Gamlestaden och därefter Kortedala, förbi SKF. Kör rakt fram i rondellen mot Utby och sedan vänster i nästa rondell in på området Kviberg. Kör rakt fram i nästa rondell med en kanon i mitten och rakt fram i nästa, ni kommer nu fram till en restaurang/pizzeria där ni svänger höger. Kör 100 meter så är ni framme!
Koordinater
RT90:X: 6407616, Y: 1275156
WGS84:Lat N 57° 44′ 12″ Lon E 12° 1′ 45″
Decimal:57.7369, 12.0293


Boka med oss

  • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
  • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
  • Här finns en kudde för alla!
  • Inga bokningsavgifter

Boka med oss

  • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
  • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
  • Här finns en kudde för alla!
  • Inga bokningsavgifter