Rocksjöbadets Hotell & Vandrarhem

Adress: Rekrytvägen 5, 553 05 Jönköping  visa karta
Område: Jönköping
Gästbetyg: 96% (22 av 23 rekommenderar) (9 recensioner)

GPS-koordinater

Koordinater till GPS-enhet
Latitude: 57,775786
Longitude: 14,197083
ELLER
Latitude: 57° 46' 33"
Longitude: 14° 11' 49"

Nära

Arena eller träffpunkt
Avstånd
1. Elmia
2 km

Vägbeskrivning till Rocksjöbadets Hotell & Vandrarhem

Dessa allmänna villkor gäller för dig som själv eller genom annan träffar avtal med A6 hotell & vandrarhem enligt vad som angetts i bekräftelsen. Avtalet gäller för privatpersoner/företag som bokat boende, aktiviteter eller andra produkter och tjänster, eller en kombination av dessa.
• Du har skyldighet att själv kontrollera bokningsbekräftelsen så snart den erhålls. Eventuella felaktigheter måste påtalas omedelbart.
Incheckning

Måndag - fredag
15.00-20.00
Lördag och söndag
16.00-17.45

Utcheckning

Vardagar senast kl. 10,00
Helger/helgdagar senast kl. 11,00

Ankomst efter 18:00 på vardagar och efter 17,00 på helger måste meddelas hotellet. Har sen ankomst inte meddelats förbehåller vi oss rätten att sälja rummet efter 18:00 på vardagar och efter 17,00 på helger om det inte har garanterats med giltigt kreditkort för förskottsdebitering.
Betalning sker vid ankomst till hotellet, kontant eller med kreditkort. Vid ev. fakturering till företag tillkommer en fakturaavgift på 45: -( Ej fakturering vid booking.com bokningar) Vid sen ankomst skall rummet förskottsbetalas.
Bokning- Bokningen är bindande i och med att den bekräftas. Detta kan ske muntligt eller skriftligt och du får en bekräftelse via mail när bokningen är bekräftad. Du och hotellet/vandrarhemmet har därmed träffat ett avtal.

FRUKOST & RESTAURANG
Vi serverar frukost från 06,30-09,30 på vardagar samt 08,00-10,30 under helger.
Vid överrenskommelse med hotellet senast 7 dagar innan ankomst kan eventuella frukosttider ändras dock minimum 10 personer(en extra avgift kan tas ut) Öppettider för restaurangen www.sjokanten.se
Under sommaren juni, juli, augusti kan livemusik från innergården störa till kl. 22,00.
Efter klockan 22.00 ska det vara tyst på både hotell och vandrarhem. Gäst som stört annan efter 22.00 kan komma att debiteras för detta.

Journr finns att tillgå, bortglömd kod, utelåsta kort efter stängning debiteras 300:- fram till 00,00 efter detta 500:-

Gästbyte av bokat rum tillkommer en avgift på 100:-.
Oanmäld extra gäst på rummet debiteras av hotellet med minst 500:-
Rökning Samtliga hotell i Sverige har rökförbud. Om förbudet bryts debiteras bokaren för sanering av rum eller övrig yta där rökning skett samt fimpar har slängts/förvarats, minimum 1500:-

ERA SKYLDIGHETER
Ni är skyldiga att vårda rummet väl och att följa våra ordningsregler och anvisningar. Ni ansvarar själva för skador som uppstår på fastigheten och dess inventarier genom att ni eller någon i ert sällskap varit oaktsam. Det är inte tillåtet att låta fler personer övernatta i rummet än vad som avtalats i er bokning.
Gäst som orsakar brandlarm är ansvarig för de kostnader som larmet medför
Värdesaker- Vi tar inte ansvar för den egendom du förvarar på rummet.

Säkerhet
Huset är utrustat med automatiskt brandlarm. Du bör alltid ta reda på var nödutgångar, larmknappar och brandsläckare finns. Denna information finns i korridorerna samt på insidan av rumsdörrarna. Om du upptäcker brand så skall du trycka på de RÖDA larmknapparna. Upptäcker du brister i brandsäkerheten, ber vi dig att omgående anmäla detta till receptionen.

Husdjur
Husdjur får du ha med dig om du kommit överens med oss om detta. Det kostar 100:-/ dygn
Husdjuren får naturligtvis inte vistas i sängarna, ej heller i gästköken. Saneringsavgift på minimum 500:- av tex avföring på rum tillkommer om detta skett.

Hotellstandard inkluderar TV och dusch/wc på rummet, sänglinne samt frukostbuffé i priset. Vid bokning av enkelrum skall endast 1 säng användas, debitering sker för antal använda bäddar.

Vandrarhemsstandard har både våningsängar och standardsängar. Det finns Tv på rummet men gemensam dusch/wc i korridoren. Du måste ha egna lakan. Avresestäd ingår.
Tidig incheckning: Önskas tidig incheckning går detta bra i mån av plats, säg gärna till vid bokning.
Pris 100:- extra/rum.

REKLAMATIONER & KLAGOMÅL
Fel som uppstår under er vistelsen uppskattar vi om anmäler omgående till vår reception så att vi får en möjlighet att åtgärda det. Reklamationer efter er vistelse sker skriftligen via mail eller brev på nedanstående adress.
Provision. Ingår ej i våra priser.

Hitta hit: Du hittar oss på A6-området i Jönköping.

Oavsett om du kommer norr- eller söderifrån på E4:an så svänger du av mot A6 Center och fortsätter mot centrum. Sväng sedan höger till Regementet och höger igen, under järnvägsbron, till Rocksjön.

Kommer du från Jönköpings centrum, sväng in höger mot A6 Center sedan vänster in på Kaserngatan. Sväng sedan höger igen, under bron, mot Rocksjöbadet.

Vägen är skyltad med vandrarhemsskylt.
För mer info www.a6hotell.se

Vi ser fram emot att få hälsa Er välkomna till oss på A6 Hotell & Vandrarhem och hoppas att Ni skall få en trevlig vistelse hos oss.


Boka med oss

  • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
  • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
  • Här finns en kudde för alla!
  • Inga bokningsavgifter

Boka med oss

  • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
  • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
  • Här finns en kudde för alla!
  • Inga bokningsavgifter