Tånga Heds Camping / Camping

Adress: Tånga Heds Camping & Vandrarhem, 447 34 Vårgårda  visa karta
Område:

Vandrarhem | Tånga Heds Camping är naturskönt och lummigt belägen vid ett naturreservat. Det finns stora uteytor att promenera på, varför inte en promenad på heden bland sällsynta växter och djur.

Du kan bo på vår camping året om. Vi har 71 vanliga campingtomter och också säsongsplatser och tomter som har förberetts för villavagnar. Du bokar din plats med eller utan el, dusch ingår i priset. Våra campingtomter är 80-160 m². För elanslutning krävs EU-adapter. Vi är medlemmar i SCR, så på vår campingplats tillämpar vi Camping Key Europe.

Stora plana gräsytor, lokaler och kök i olika storlekar, evenemangs-/idrottshall, restaurang, café, vandrarhem och camping gör Tånga till en fantastisk Evenemangs/konferensanläggning. Här arrangeras årligen ca 50 hundevenemang, Nostalgifestival, motorcykelträff och mycket mer. Följ våra aktiviteter på vår hemsida, varje ny vecka innebär nya möjligheter, eller som vi säger på Tånga: Ny vecka - nya hundar!

På området finns också 4-H gård, lekplats och Aktivitetscenter. Vi hyr ut kanoter, flytvästar och cyklar. Härliga cykelvägar finns i omgivningarna och i Säveån erbjuds perfekta kanotturer. Närmaste badsjö ligger ca 8 km från Tånga Hed.

Tånga Hed Camping ligger i en gammal historisk kulturbygd, i kommunen finns det 1821 kända förhistoriska fornlämningar. I anslutning till campingen ligger även ett Vågmuseum samt ett Cykelmuseum som visar idrottssagan om de unika Fåglumbröderna!

Kontaktinformation

Jämför "Tånga Heds Camping / Camping" med liknande boenden

Tånga Heds Camping / Vandrarhem

Tånga Heds Camping är naturskönt och lummigt belägen vid ett naturreservat. På anläggningen har vi från och med sommaren 2014, en härlig pool där hela familjen kan roa sig.

KartaBoka med oss

  • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
  • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
  • Här finns en kudde för alla!
  • Inga bokningsavgifter

Boka med oss

  • SVIF- Sveriges vandrarhem i förening
  • Små och stora vandrarhem från norr till söder, på landsbygd, i storstad, kustnära, sjöläge och fjällnatur.
  • Här finns en kudde för alla!
  • Inga bokningsavgifter